Gemeenten Brielle en Westvoorne hebben op 12 april 2017 de mantelzorgpassen met 75 euro opgewaardeerd. Hiermee geven de gemeenten opnieuw een blijk van waardering aan de inzet die mantelzorgers op Voorne leveren.

Mantelzorgers zijn inwoners die minimaal 8 uur per week en 3 maanden achtereen voor iemand zorgen. Dit kan een familielid zijn, maar ook een vriend, kennis of buur. De gemeenten op Voorne vinden deze inzet erg belangrijk en doen daarom graag wat terug voor deze inwoners. Dit doen zij met de Mantelzorgpas. Met de pas kunnen mantelzorgers het beschikbare bedrag besteden bij lokale winkeliers en maatschappelijke en/of culturele partners.

Hellevoetsluis
Mantelzorgers in Hellevoetsluis ontvangen eind april bericht vanuit de gemeente. De gemeente Hellevoetsluis vraagt de eigen mantelzorgers om te bevestigen dat zij ook in 2017 mantelzorger zijn. Bent u mantelzorger in Hellevoetsluis? Dan ontvangt u eind april per e-mail een bericht over uw waardering 2017. Is uw e-mailadres niet bekend of heeft u uw Mantelzorgpas niet geregistreerd? Dan neemt de gemeente op een andere wijze contact met u op.

Gooi uw oude pas niet weg!
Heeft u in 2016 al een Mantelzorgpas ontvangen? Gooi deze dan niet weg, ook niet als uw tegoed op is. De waardering wordt namelijk jaarlijks op de pas gestort. De pas blijft dus actief. Ook kunt u de Mantelzorgpas met een zelf gekozen bedrag via iDeal opwaarderen. Zo kunt u het gehele jaar door bij de aangesloten winkeliers en partners profiteren van het exclusieve voordeel voor Mantelzorgers.

Bent u mantelzorger maar heeft u nog geen Mantelzorgpas? Vraag er dan eenvoudig een aan voor Brielle, Hellevoetsluis of Westvoorne.


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven