service=361 template=2 cached=1:600

Visspecialist Hellevoetsluis

Verse vis voor een wel heel voordelige prijs met de Mantelzorgpas

Bent u op zoek naar de beste vis van Hellevoetsluis? Voor al uw verse vis, gebakken vis, gerookte vis, heerlijk belegde broodjes en prachtige cateringschalen bent u bij Visspecialist Hellevoetsluis aan het juiste adres. Wanneer u betaalt met uw Mantelzorgpas Voorne ontvangt u 15% voordeel.

Over Visspecialist Hellevoetsluis

Visspecialist Hellevoetsluis staat al jaren bekend om haar hoge kwaliteit vis. Daarnaast bieden zij een kwaliteitsproduct tegen een concurrende prijs, zodat de klant waar voor zijn geld krijgt. Het assortiment bestaat onder andere uit: verse vissoorten, gebakken vissoorten, gerookte vissoorten, salades, haring, schaal- en schelpdieren, visschotels en belegde broodjes.

Horeca/catering
Voor Horecagelegenheden en voor Cateraars heeft visspecialist Hellevoetsluis een ruim assortiment aan vis en visproducten.

Waar zij sterk in zijn is het leveren van vers gebakken vis. Wanneer u bij hen gebakken vis besteld dan staan zij garant voor een goed kwaliteitsproduct tegen een concurerende prijs(al helemaal wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Voorne). De vis wordt gebakken volgens HACCP-normen en gekoeld bij u afgeleverd. U kunt de vis afgebakken of voorgebakken geleverd krijgen.

Feesten/evenementen
De Visspecialist is in te zetten bij feesten en andere partijen. Zij kunnen op locatie haring schoonmaken, vis ronddelen of haring fileren.

Met de eigen visbakwagen kunnen zij bij u op locatie voor warm gebakken vis zorgen. Warme vers gebakken vis op locatie, een feest op zich. De mogelijkheden met deze kar zijn eindeloos. U kunt de kar bijvoorbeeld los huren, maar ook kunt u de kar huren met een totaalpakket aan vis en personeel om de vis te bereiden en uit te delen! Voor meer informatie kunt u bellen of een email sturen naar visspecialisthellevoetsluis@kliksafe.nl

  

Openingstijden
Maandag: 11:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Struytse Hoeck 319A
3223 DE Hellevoetsluis

Telefoonnummer
0181 – 33 77 03

Email
visspecialisthellevoetsluis@kliksafe.nl

Website
Visspecialist Hellevoetsluis Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven