service=437 template=2 cached=1:600

Sport & Cultureel Centrum De Merel

Een sfeervolle locatie met de Mantelzorgpas

Bent u op zoek naar een gezellige en een sfeervolle locatie voor sport en/of cultuur activiteiten? Dan bent u bij Sport & Cultureel Centrum de Merel aan het juiste adres. De accommodatie beschikt over een ruime en sfeervolle foyer met daarnaast diverse zalen die middels flexibele wanden aan uw voorkeur kunnen worden aangepast! U kunt voor zaalhuur met uw Mantelzorgpas Voorne betalen.

Sport & Cultureel Centrum De Merel

Sport & Cultureel Centrum De Merel is gelegen in de dorpskern van Rockanje en beschikt over een gezellige ruime foyer waar er vooraf, tijdens en na afloop van diverse activiteiten een hapje of drankje genuttigd kan worden. Daarnaast beschikt de accommodatie over een sporthal en verschillende zalen van diverse omvang. Door de flexibele wanden is het mogelijk om bijvoorbeeld één grote zaal met tribune te maken wat zich uitstekend kan lenen voor voorstellingen, lezingen, uitvoeringen en andere bijeenkomsten met grotere goepen (175 personen).

Openingstijden

Adres
Dwarsweg 23
Rockanje, 3235 CE

Telefoonnummer
0181 – 400774

Email
info@mmmwestvoorne.nl

Website
Sport & Cultureel Centrum De Merel Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven