service=355 template=2 cached=1:600

Sportcomplex Dukdalf

Zwemmen voor de helft van de prijs met de Mantelzorgpas

Bent u op zoek naar ontspanning en afleiding die u zowel gezond als energiek houdt? Een baantje zwemmen biedt hiervoor de perfecte oplossing! Sportcomplex Dukdalf kent veel verschillende mogelijkheden. En wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Voorne krijgt bij recreatief zwemmen en aquasporten maar liefst 50% korting!

Over Sportcomplex Dukdalf

Sportcomplex Dukdalf is een multifunctioneel sportcomplex, dat beschikt over een zwembad, een sporthal en vier squashbanen. In het zwembad is er dagelijks gelegenheid voor recreatief zwemmen. In de categorie aquasporten biedt de Dukdalf aquajoggen, aquarobic, trimzwemmen en hydrofit aan. De lessen aqua + gym en hydrofit zijn ideaal voor 50-plussers.

In het kader van zwemmen en gezondheid is er reactiveringszwemmen, therapeutisch zwemmen voor (ex)hartpatiënten en zwemmen voor zwangeren. Naast het zwem-ABC wordt er ook snorkelen en survival gegeven. Houd de agenda in de gaten, ten aanzien van de aquadisco`s, die met regelmaat plaatsvinden. Kortom voor een ieder is er in het sportcomplex wel een leuke zwemactiviteit te vinden.

In de sporthal hebben vele verenigingen hun vaste thuisbasis voor trainingen en competities, zoals basketbal, zaalvoetbal en badminton. Maar de sporthal biedt ook mogelijkheden voor verhuur voor bedrijfsfeesten, rommelmarkten, shows etc. Daarnaast kan de sporthal ook een keer gehuurd worden voor particulier initiatief zoals een partijtje zaalvoetbal. Tevens beschikt het complex over vier squashbanen voorzien van eigen kleed- en doucheruimtes. De banen kunnen de gehele dag van 9:00 uur tot 22:15 uur gehuurd worden. Een racket hoeft u niet te kopen, deze kunt u bij hen huren.

    

Openingstijden
Maandag: 07:30 – 00:30 uur
Dinsdag: 07:30 – 00:30 uur
Woensdag: 07:30 – 00:30 uur
Donderdag: 07:30 – 00:30 uur
Vrijdag: 07:30 – 00:30 uur
Zaterdag: 08:30 – 13:30 uur
Zondag: 08:45 – 13:30 uur

Adres
Reede 2a
3232 CV Brielle

Telefoonnummer
0181 – 417 264

Email
infodukdalf@brielle.nl

Website
Sportcomplex Dukdalf Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven