OPROEP: Vrienden voor Vrienden is een initiatief van Marianne en Ans vanuit hun werkzaamheden als mantelzorgers.
Voor een vrienden/activiteitenclub zoeken wij, (Marianne en Ans), deelnemers (M/V) voor ontspannende activiteiten en het delen van interesses. Wij zijn allebei 50+, en het lijkt ons leuk mensen te ontmoeten die alleenstaand en/of -gaand zijn. Qua activiteiten denken we aan een avond uit, wandelen, excursies etc.

Het zou leuk zijn om een (niet te grote) vriendengroep te vormen, zonder lidmaatschap. De invulling hiervan bespreken we graag met jullie.

We organiseren een kennismakingsbijeenkomst om wensen en verwachtingen door te spreken. We houden rekening met elkaar. Voor alle duidelijkheid: deze groep is/wordt niet opgericht voor dating 😉.

Waar?
We spreken af in Brielle. Als je van Voorne-Putten komt, ben je natuurlijk ook van harte welkom om aan te sluiten.

Meer informatie of aanmelden?
Bel voor meer informatie naar Anke van Heusden via T 0181 33 35 08. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: [email protected]


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven