Meer dan vier miljoen Nederlanders staan als mantelzorger naasten bij met uiteenlopende vormen van hulp en ondersteuning. Ook veel mensen in de gemeente Westvoorne zetten zich in als mantelzorgers. Om hen te bedanken voor hun waardevolle inzet, nodigt de gemeente Westvoorne mantelzorgers uit op zaterdag 17 november 2018 voor een high tea in Paviljoen De Duinrand.

Ontmoet elkaar tijdens de high tea
Tijdens de high tea kunt u genieten van een proeverij aan hapjes en drankjes. Ook  is er alle ruimte om elkaar te ontmoeten. Voorafgaande aan de high tea is er de mogelijkheid om met een gids een wandeling te maken in het duingebied.

Wilt u als mantelzorger meegenieten van dit verwenmoment? Meldt u zich dan aan via [email protected] of bel 0181-333507.

Verras de mantelzorger
Geheel in het landelijke thema van dit jaar, verrast de gemeente Westvoorne mantelzorgers die staan ingeschreven bij MEE met een leuke attentie. U hoeft hier niets voor te doen.

Kent u een mantelzorger die als een lichtpuntje fungeert voor een ander? Zorgt u dan dat hij/zij verrast wordt met een attentie. Stuur een mail naar [email protected] o.v.v. naam, adresgegevens, telefoonnummer en beschrijving van de zorgsituatie (voor wie wordt er gezorgd en het ziektebeeld). U kunt ook telefonisch contact opnemen met de gemeente Westvoorne of bij de gemeente langsgaan.
Er wordt 1 attentie per persoon aangeboden.

Wilt u meer weten van de Dag van de Mantelzorg? Neemt u dan contact op met Miranda Loijens, consulent mantelzorg bij MEE Zuid-Hollandse Eilanden via T 0181 33 35 07.


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven