Op maandag 10 april 2017 is er weer ‘Koffie tussen de boeken’ in bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, Rozemarijnstraat 46. Dit is een maandelijks ontmoetingsmoment van 13.00 tot 14.30 uur. De bibliotheek faciliteert de locatie, MEE Zuid-Hollandse Eilanden verzorgt de coördinatie. Bezoekers krijgen de eerste consumptie aangeboden door de gemeente Brielle.

Voor wie is ‘Koffie tussen de boeken’? U, als u even contact wilt met anderen die ook een geliefde missen. U, als u niet alleen koffie wilt drinken, maar gezellig aan wilt sluiten aan de koffietafel. U, als u even wilt genieten van een bakkie koffie en een praatje. U, als u best een luisterend oor wilt zijn.

Aanmelden is niet noodzakelijk. Het koffiemoment biedt onder andere de mogelijkheid om een vraag neer te leggen voor (een) gezelschapsmaatje(s) om samen een activiteit mee te ondernemen.

Wilt u meer weten over ‘Koffie tussen de boeken’? Neem contact op met Sonja Staring of Anke van Heusden, consulent mantelzorg bij MEE Zuid-Hollandse Eilanden via T 0181 33 35 07 of E servicebureau@meezhe.nl.

 


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven