Brielle, september  2017

Op maandag 11 september 2017 is er weer ‘Koffie tussen de boeken’ in de bibliotheek van Brielle, Rozemarijnstraat 46. Iedere tweede maandag van de maand is er een ontmoetingsmoment van 13.00 tot 14.30 uur. Bezoekers krijgen de eerste consumptie aangeboden door de gemeente Brielle.

Voor wie is Koffie tussen de boeken? U, als u even contact wilt met anderen die ook een geliefde missen. U, als u niet alleen koffie wilt drinken, maar gezellig aan wilt sluiten aan de koffietafel. U, als u even wilt genieten van een bakkie en een praatje. U, als u best een luisterend oor wilt zijn. Indien u woonachtig bent in Westvoorne: de activiteit wordt op dezelfde dag in Oostvoorne in de Man aangeboden (wilt u het onderwerp weten belt u dan even).

Mantelzorger
Tijdens deze bijeenkomst in Brielle zal er aandacht zijn voor: Margret Grootscholten, mantelzorger en ervaringsdeskundige. Margret heeft drie kinderen, waarvan twee met een beperking in verschillende gradaties. Margret vertelt over haar ervaringen en helpt graag om de ‘hobbelige’ weg wat vlakker te maken. Uiteraard is er daarna gelegenheid tot vragen stellen en een goed gesprek.

Informatie
Aanmelden is niet noodzakelijk. Het koffiemoment biedt onder andere de mogelijkheid om een vraag neer te leggen voor (een) gezelschapsmaatje(s) om samen een activiteit mee te ondernemen. Wilt u meer weten over Koffie tussen de boeken? Voor Westvoorne neem contact op met Miranda Loijens en voor Brielle neem dan contact op met Sonja Staring of Anke van Heusden, consulenten mantelzorg bij MEE Zuid-Hollandse Eilanden via T 0181 33 35 07 of E servicebureau@meezhe.nl.


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven