service=352 template=2 cached=1:600

Kippie Hellevoetsluis

De beste maaltijden en snacks met de Mantelzorgpas

Heeft u geen tijd om uitgebreid te koken en bent u op zoek naar een kant en klare maaltijd, waarvan u net zoveel kunt genieten als een zelf gekookte maaltijd? Dan is Kippie Hellevoetsluis precies waar u moet zijn! Met een ruim en weloverwogen assortiment heeft Kippie Hellevoetsluis voor ieder wat wils. Of het nu om verschillende soorten maaltijden, snacks, spareribs, uiteenlopende gegrilde producten of belegde broodjes gaat, u vindt het allemaal bij Kippie Hellevoetsluis. U kunt met de Mantelzorgpas Voorne betalen bij Kippie! Wat wilt u nog meer?

Over Kippie Hellevoetsluis

Kippie is een originele en eigentijdse winkelformule die steunt op twee pijlers; kant en klare maaltijden en snacks. Zij willen de klant aangenaam verrassen met variatie, keuze en gemak.

Assortiment
De kant en klare maaltijden zijn afweegbaar voor elk formaat huishouden. Terwijl voorbijgangers met lekkere trek hun keuze maken uit verse warme snacks, rechtstreeks uit grill of frituur. Daarnaast beschikt Kippie Hellevoetsluis over een groot assortiment luxe belegde broodjes.

Maaltijden
Er zijn meer dan 50 soorten maaltijden te verkrijgen bij Kippie. Ook is er de mogelijkheid om uw eigen maaltijd samen te stellen. Merendeel van de maaltijdencombinaties hebben een heel korte opwarmtijd, zodat u maar heel even in de keuken hoeft te staan. Alle maaltijden zijn schepvers. U zult aangenaam verrast zijn door de variatie, keuze en het gemak.

Snacks
Mocht u lekkere trek hebben dan kunt u bij Kippie uw keuze maken uit verse warme snacks, rechtstreeks uit grill of frituur. U kunt ook uw eigen schotel samenstellen met uiteenlopende snackproducten.

   

Openingstijden
Maandag: 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 18:00 uur
Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
Donderdag: 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Struytse Hoeck 347
3223 DE Hellevoetsluis

Telefoonnummer
0181 – 336872

Email
hellevoetsluis@kippie.nl

Website
Kippie Hellevoetsluis Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven