service=1735 template=2 cached=1:20

Kaashuys Rockanje

      

Over de Partner
Kaashuys Rockanje is, zoals u wellicht heeft kunnen zijn aan de naam, gespecialiseerd in kazen. Eigenaresse Liza heeft een echte hollandse kaas winkel waarbij u zich even op het boerenland voelt. Samen met haar team bieden ze u een lekker assortiment aan hollandsekazen, geitenkazen en boerenkaze. Naast deze heerlijke kazen vindt u bij Kaashuys Rockanje ook nog buitenlandse specialiteiten. 

Zowel de winkel als het personeel straalt de heledag door onder het motto “Say Cheese”, niet omdat het moet maar omdat het kan. In de winkel van Liza is het altijd gezellig! 

Uw voordeel met de Mantelzorgpas Voorne
Bij Kaashuys Rockanje vinden ze dat u als mantelzorger iets extra’s verdient vanwege uw inzet voor uw naasten. U krijgt hier dan ook bij uw aankoop een buitenlands kaasje cadeau! Gezellig voor op de vrijdag avond bij de thee en koffie of om tussendoor even lekker van te genieten. 

Is uw saldo niet meer toerijkend? U kunt gemakkelijk en veilig uw saldo aanvullen in uw persoonlijke omgeving. Ga naar ‘mijn mantelzorgpas’, log in en ga naar opwaarderen. Op deze manier kunt u blijvend genieten van het geboden voordeel.

Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Korting geldt niet voor de al lopende acties.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 09:00 – 18:00
donderdag 09:00 – 18:00
vrijdag 09:00 – 18:00
zaterdag 09:00 – 17:00
zondag gesloten

Adres
Dorpsplein 10
3235 AD Rockanje

Telefoonnummer
(06) 25 42 70 08

Email
liza98@live.nl

Website
Kaashuys Rockanje Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven