service=1749 template=2 cached=:-1

Jumbo Brielle

      

Over de partner
De Jumbo in Brielle is al ruim 15 jaar een vertrouwde en lokaal verbonden supermarkt. Jumbo Brielle kent vele eigenschappen die ervoor zorgen dat deze Jumbo uniek is. Het bijzondere aan deze winkel is dat deze onder de grond is gevestigd. Via automatische rolbanen kunt u met uw winkelwagen in de winkel komen. Daarnaast is Jumbo Brielle altijd lokaal betrokken. Zo rijdt er voor de ouderen in Brielle kosteloos een busje op donderdagmiddag naar de Jumbo. Op een paar punten worden zij op vaste tijden opgehaald en naar de Jumbo gebracht. 

Jumbo staat bekend om de laagsteprijsgarantie en de geboden service. Hier winkelt u voordelig maar met service waar u uw petje voor af neemt. Het personeel doet er alles aan om u pas de deur uit te laten gaan als het boodschappen doen succesvol is verlopen. 

Uw voordeel met de Mantelzorgpas Voorne
Met de Mantelzorgpas Voorne krijgt u 5% regulier voordeel wanneer u uw boodschappen betaalt met de Mantelzorgpas. 

Is uw saldo niet meer toereikend? U kunt gemakkelijk en veilig uw saldo aanvullen in uw persoonlijke omgeving. Ga naar ‘mijn mantelzorgpas’, log in en ga naar opwaarderen. Op deze manier kunt u blijvend genieten van het geboden voordeel.

Voorwaarden
Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.
Het voordeel is (wettelijk) niet geldig op geneesmiddelen, rookwaren, zuigelingenvoeding (0-6 maanden) en kans-/winspellen.

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 20:00
Dinsdag: 08:00 – 20:00
Woensdag: 08:00 – 20:00
Donderdag:       08:00 – 21:00
Vrijdag: 08:00 – 21:00
Zaterdag: 08:00 – 20:00
Zondag: 12:00 – 19:00

Adres
Thoelaverweg 1
3231 KD Brielle

Telefoonnummer
0181 414 338

Email
jumbobrielle@planet.nl

Website
Jumbo Brielle Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven