Aanstaande zaterdag 18 november 2017 biedt afdeling Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE Zuid-Hollandse Eilanden in het teken van de Dag van de Mantelzorg u een heerlijke High Tea aan.

Vanwege de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg wil de gemeente Westvoorne haar mantelzorgers graag eens verwennen. Als u langdurig en intensief voor iemand met een beperking zorgt, kan het prettig zijn om af en toe even tijd voor uzelf te hebben.

Zaterdag 18 november 2017 van 13:00 tot 15:00 uur zijn alle mantelzorgers van Westvoorne van harte welkom om te genieten van een heerlijke High Tea. Deze zal gehouden worden bij het Badhotel Rockanje in het restaurant. Hiervoor vraagt de gemeente Westvoorne u wel zich even aan te melden (dit kan uiterlijk tot en met 6 november).

Naast deze High Tea houdt de Gemeente Westvoorne dezelfde dag ’s ochtends ook een groepswandeling van 11:45 tot 12:45. Hiervoor verzamelt u buiten bij de ingang aan de achterzijde van het hotel (mochten er niet voldoende aanmeldingen zijn, dan zal de wandeling niet doorgaan en zal de gemeente u informeren).


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven