service=1748 template=2 cached=:-1

Het Styling Huys

Over de partner
Het Styling Huys vertaalt sinds 2010 verhuis-en verbouwwensen naar een sfeer en interieurplan die bij u past. Met hun visie om met slimme interieuroplossingen, mooie stylingconcepten en goed interieuradvies mensen blij te maken kunnen ze elke klant tot in de detail helpen het juiste resultaat te bereiken.

Binnen ieder project zet Het Styling Huys vol overgave hun expertise in op het gebied van interieurontwerp en interieurstyling. Of het nu gaat om verkoop van mooie meubels en woonaccessoires of het ontwerpen van een geheel nieuw interieur. Het ontdekken en vertalen van het verhaal achter de wensen van de klanten vindt het personeel van Het Styling Huys één van de mooiste uitdagingen in het vak.

Uw voordeel met de Mantelzorgpas Voorne
Een cadeau voor u als mantelzorger! Betaal bij Het Styling Huys met uw Mantelzorgpas en ontvang een cadeau bij uw aankoop.

Is uw saldo niet meer toerijkend? U kunt gemakkelijk en veilig uw saldo aanvullen in uw persoonlijke omgeving. Ga naar ‘mijn mantelzorgpas’, log in en ga naar opwaarderen. Op deze manier kunt u blijvend genieten van het geboden voordeel.

Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Korting geldt niet voor de al lopende acties.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

Openingstijden
Maandag: 10:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Turfkade 10
3231 AR Brielle

Telefoonnummer
0181 870 050

Email
info@hetstylinghuys.nl

Website
Het Styling Huys Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven