Waardering 2020

Op dit moment is het niet meer mogelijk om de waardering voor 2020 aan te vragen. U kunt uw Mantelzorgpas besteden tot 1 juli 2021, hierna zal het tegoed komen te vervallen.

Voor de waardering 2021 heeft de gemeente een andere invulling gekozen. Mocht u hier vragen over hebben of meer informatie willen kunt u contact opnemen met de gemeente.

De Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas is een persoonsgebonden waarderingspas waarmee u als mantelzorger bij diverse, lokale winkels en voorzieningen in de aangesloten gemeenten kunt betalen en genieten van voordeel. De waardering voor 2020 bedroeg € 100,-. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een bezoek aan de slager betalen, maar ook de fietsenmaker of een kop koffie op de hoek. Naast voordeel ontvangt u geregeld ook exclusieve cadeautjes die de aangesloten partners speciaal voor mantelzorgpashouders beschikbaar stellen. Deelnemende partners zijn te herkennen aan de sticker op het raam. Op de pagina ‘Partners’ op deze site vindt u een totaal overzicht van alle partners waar u met de Mantelzorgpas Voorne terecht kunt.

Als het saldo van uw pas bij de betaling niet toereikend blijkt te zijn, dan kunt u het restant op reguliere wijze betalen. Het tegoed van uw pas mag u trouwens zelf opwaarderen. Klik op ‘Mijn Mantelzorgpas’, log in, en via iDeal waardeert u uw pas op met een zelf gekozen bedrag.

Voordeel bij winkels Mijn Mantelzorgpas

 

MEE Plus Zuid-Hollandse Eilanden

Mantelzorgers uit Hellevoetsluis kunnen bij MEE terecht voor ondersteuning, informatie, bemiddeling en advies voor een naaste. De ondersteuning vindt plaats door middel van gesprekken (individueel of in een groep). Waarin samen wordt gezocht naar mogelijkheden om de balans te hervinden en vast te houden. De ondersteuning is erop gericht om de kwaliteit van het leven de mantelzorgers (en de zorgvragers) te vergroten. De groepswijze ondersteuning is gericht op lotgenotencontact, zodat ervaringen onderling gedeeld kunnen worden. Een informatief gesprek kunt u aanvragen via MEE Plus ZHE 0181 -33 35 07. Voor meer informatie: www.meemantelzorg.nl.

Voordelen registratie Mantelzorgpas

Wilt uw weten wat het saldo is van uw Mantelzorgpas? Of wilt u uw saldo zelf opwaarderen binnen een veilige, online omgeving? Dat kan! Registreer vandaag nog uw Mantelzorgpas en krijg direct toegang tot ‘Mijn Mantelzorgpas’. Zo bent u altijd volledig in controle over uw gegevens en al uw transacties.

Registreren

Contact Hellevoetsluis

Gemeente Hellevoetsluis
Klantcontactcentrum
Oostzanddijk 26
3221 AL Hellevoetsluis
14 0181
[email protected]


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven