De gemeente Hellevoetsluis dankt u voor uw belangeloze inzet voor een vriend, buurman of familielid. Via de Mantelzorgpas Voorne wil de gemeente Hellevoetsluis, in samenwerking met de lokale gemeenschap, haar waardering uitspreken voor de vele mantelzorgers in de stad.

Bijschrijving Waardering 2019

De waardering van 2019 bedraagt €100,- en word beschikbaar gesteld door de gemeenten Hellevoetsluis als waardering voor de inzet die u levert als mantelzorger, bedankt! Wij hopen dat u veel plezier kunt beleven met de Mantelzorgpas Voorne in 2019.

Vraagt u in 2019 voor de eerste keer de Waardering 2019 aan? Dan krijgt u uw persoonlijke Mantelzorgpas Voorne thuisgestuurd en staat de Waardering 2019 op uw pas.

Wanneer bent u mantelzorger?

Mantelzorg overkomt u, een naaste gebeurt iets en door de emotionele band die u met deze persoon heeft, komt de zorg voor deze zorgvrager als natuurlijk voor u. U helpt deze persoon en deze alledaagse zorg is langdurig en onbetaald. U bent in dit geval de mantelzorger, de persoon waarvoor u zorgt heet de zorgvrager.

Om als mantelzorger gezien te worden, is het tevens van belang dat u minimaal acht uur per week en/of gedurende, minimaal, drie aaneengesloten maanden zorgt. Daarbij dient de persoon voor wie u zorgt, de zorgvrager, in Hellevoetsluis te wonen.

De Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas is een persoonsgebonden waarderingspas waarmee u als mantelzorger bij diverse, lokale winkels en voorzieningen in de aangesloten gemeenten kunt betalen en genieten van voordeel. De waardering voor 2019 bedraagt € 100,-. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een bezoek aan de slager betalen, maar ook de fietsenmaker of een kop koffie op de hoek. Naast voordeel ontvangt u geregeld ook exclusieve cadeautjes die de aangesloten partners speciaal voor mantelzorgpashouders beschikbaar stellen. Deelnemende partners zijn te herkennen aan de sticker op het raam. Op de pagina ‘Partners’ op deze site vindt u een totaal overzicht van alle partners waar u met de Mantelzorgpas Voorne terecht kunt.

Als het saldo van uw pas bij de betaling niet toereikend blijkt te zijn, dan kunt u het restant op reguliere wijze betalen. Het tegoed van uw pas mag u trouwens zelf opwaarderen. Klik op ‘Mijn Mantelzorgpas’, log in, en via iDeal waardeert u uw pas op met een zelf gekozen bedrag.

Voordeel bij winkels Mijn Mantelzorgpas

 

Aanvragen Waardering 2019

Als blijk van waardering zet de gemeente Hellevoetsluis ieder jaar een bedrag op de Mantelzorgpas Voorne. De waardering voor 2019 is dit jaar € 100,-.
Uw huidige tegoed van 2018, en eventueel eerdere jaargangen, blijft geldig op uw Mantelzorgpas. Uw vragen over de waardering en de Mantelzorgpas kunt u stellen via: tel: 088 – 538 7081 of service@mantelzorgvoorne.nl.

Online aanvragen Download aanvraagformulier

 

Voordelen registratie Mantelzorgpas

Wilt uw weten wat het saldo is van uw Mantelzorgpas? Of wilt u uw saldo zelf opwaarderen binnen een veilige, online omgeving? Dat kan! Registreer vandaag nog uw Mantelzorgpas en krijg direct toegang tot ‘Mijn Mantelzorgpas’. Zo bent u altijd volledig in controle over uw gegevens en al uw transacties.

Registreren

Contact Hellevoetsluis

Gemeente Hellevoetsluis
Klantcontactcentrum
Oostzanddijk 26
3221 AL Hellevoetsluis


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven