service=1738 template=2 cached=:-1

Goed Gestyled

Over de Partner
Goed Gestyled wordt gerund door interieurstyliste Bonny. Van jongs af aan heeft zij al interesse voor interieur en zelf dingen creëren. Haar droom voor een eigen winkel is met Goed Gestyled absoluut uitgekomen, want wat een winkel heeft zij neergezet. U kunt bij Goed Gestyled terecht voor opgeknapte meubels, bijpassende woonaccessoires en creatieve workshops. Meubels waar u het leven niet meer inziet, dat is waar bonny het meest naar uitkijkt. Een echte uitdaging en een tof eind product als eindresultaat. Ze krijgen een nieuw leven en worden zo echt uniek. Bij goed gestyled geven ze u ook graag advies over het opknappen van uw eigen meubelen. In de winkel hebben ze alles om zelf uw oude kast of kringloop vondst een nieuwe boost te geven.

De creatieve workshops worden regelmatig georganiseerd in de winkel. U kunt hier gezellig met vriendinnen, zussen of collega’s een meubeltje restylen onder het genot van een hapje en een drankje. 

Uw voordeel met de mantelzorgpas Voorne
Betaalt u uw aankoop met de Mantelzorgpas Voorne dan waardeert Goed Gestyled u door u 10% voordeel te geven over uw aankoopbedrag!

Is uw saldo niet meer toereikend? U kunt gemakkelijk en veilig uw saldo aanvullen in uw persoonlijke omgeving. Ga naar ‘mijn mantelzorgpas’, log in en ga naar opwaarderen. Op deze manier kunt u blijvend genieten van het geboden voordeel.

Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Korting geldt niet voor de al lopende acties.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12:00 – 17:00
Donderdag:       12:00 – 17:00
Vrijdag: 12:00 – 17:00
Zaterdag: 12:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Adres
Turfkade 7
3231 AR Brielle

Telefoonnummer

Email
bonny@goed-gestyled.nl

Website
Goed Gestyled Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven