service=347 template=2 cached=1:600

Gasterij De Bollaarshoeve

Natuurlijk genieten met de Mantelzorgpas

Wilt u genieten van een lekkere lunch of een kop koffie of thee in een natuurlijke omgeving? Of heeft u een feestje te vieren, zoekt u een bijzondere vergaderlocatie, wilt u een workshop organiseren of heeft u zin in een verrukkelijke high tea? Het kan allemaal bij Gasterij De Bollaarshoeve! Dit nieuwe lunchrestaurant van Ipse de Bruggen ligt op een unieke plek: midden tussen de weilanden van Oostvoorne, op fietsafstand van duinen en strand, de Brielse Maas en het historische Brielle. En wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Voorne kunt u genieten van koffie of thee naar keuze met een punt appeltaart voor maar €3.00.

Over Gasterij De Bollaarshoeve

Vanaf het terras kijkt u uit over een mooie groene omgeving en heeft u zicht op de fraai gerestaureerde historische boerderij De Bollaarshoeve. Op het terras of in de sfeervolle ruimte binnen kunt u lunchen of genieten van heerlijke koffie en thee met huisgemaakt banket. Vers, bereid met producten uit de regio, zoveel mogelijk duurzaam en met zorg voor u uitgekozen. De koffie en thee zijn bijvoorbeeld fair trade! Gasterij De Bollaarshoeve organiseert op aanvraag workshops, speciaal voor het maken van banket of seizoengerechten en serveren een hapjesdiner waarbij u diverse kleine hapjes proeft en toch geniet van een volledige maaltijd.

In de gasterij werken mensen met een verstandelijke beperking. Ze maken – onder begeleiding van een professionele kok – banket in de bakkerij, beleggen broodjes in de keuken en bedienen de gasten.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag: 10:00 – 17:00 uur
*In de wintertijd, vanaf 1 november, is Gasterij De Bollaarshoeve op zaterdag gesloten. Reserveren is wel mogelijk.

Adres
Bollaarsdijk 1a
3233 LB Oostvoorne

Telefoonnummer
0181 – 74 52 00

Email
gasterij@ipsedebruggen.nl

Website
Gasterij De Bollaarshoeve Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven