service=344 template=2 cached=1:600

Fietsplus van Oudenaarden

Fietsplezier met de Mantelzorgpas

Bent u op zoek naar een fiets en wilt u kiezen uit een enorm breed assortiment? Of zoekt u juist specifieke onderdelen of accessoires? Dan bent u bij Fietsplus van Oudenaarden aan het juiste adres! En dat is nog niet alles, ook wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld rollators, hometrainers of schaatsen staat Fietsplus van Oudenaarden voor u klaar!
Wanneer u betaalt met een Mantelzorgpas Voorne krijgt u maar liefst 10% korting op accessoires en reparaties. Let op; de korting is niet geldig op :
-Fietsen
-Zorgproducten
-Bestellingen 
 

Over Fietsplus van Oudenaarden

Fietplus van Oudenaarden is een ruim gesorteerde fietsen speciaalzaak met alles in huis voor de hedendaagse fietser. Met de ruime ervaring en history (sinds 1926) kunnen zij u alles bieden, zo kunt u bij hen terecht voor: Stadsfietsen, sportfietsen, racefietsen, mountainbikes (atb’s), hybridefietsen, e-bikes (elektrische fietsen), bakfietsen, kinderfietsen, tandems, fietskarren, tweedehands fietsen, rollators, scootmobielen, fietsendragers, hometrainers, schaatsen, etc. En natuurlijk ook voor alle onderdelen en accessoires, zoals: kinderzitjes, fietstassen, fietsverlichting, fietscomputers, fietskleding, regenkleding, etc.

Fietsplus van Oudenaarden biedt u meer dan 1000m2 fietsplezier met een voorraad van ruim 500 nieuwe fietsen, ruim 100 gebruikte fietsen en niet te vergeten een outlet afdeling met een ruime sortering afgeprijsde nieuwe merkfietsen!

 
     

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
’t Woud 4
3232 LN Brielle

Telefoonnummer
0181 – 413 351

Email
info@fietsplusvanoudenaarden.nl

Website
Fietsplus van Oudenaarden Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven