service=289 template=2 cached=1:20

FamilyCare

Zelfstandig wonen met de Mantelzorgpas

U wilt graag zelfstandig blijven wonen tegen minder kosten én met uitstekende service? Dan stellen wij u graag voor aan FamilyCare. Zij adviseren en begeleiden u op persoonlijke wijze bij de aanschaf van slimme, moderne hulpmiddelen. En als het nodig is, passen zij zelfs uw woning aan. Betaal met de Mantelzorgpas en ontvang 10% voordeel op de webshopartikelen! (Niet in combinatie met andere acties). Klik hier voor de webshop.

Vergeet niet de kortingscode “mantelzorgpas” te vermelden in het bestelformulier. De korting wordt automatisch in de factuur verwerkt en is niet in combinatie met andere acties. 

Als u (een gedeelte van) uw tegoed op de Mantelzorgpas wilt verzilveren, stuur dan s.v.p. een mail aan info@familycare.nl onder vermelding van uw Mantelzorgpasnummer (dit is het 19-cijferig nummer op de achterkant van uw pas), het artikel dat u wilt bestellen en het tegoed dat u wilt aanwenden voor de aankoop.

    

Over FamilyCare

FamilyCare heeft als doel senioren langer zelfstandig te kunnen laten wonen. Hiertoe adviseren en begeleiden zij hen bij de aanschaf van slimme, moderne hulpmiddelen en – indien nodig – woningaanpassing(en). FamilyCare zet zich dan ook in voor de ouderen middels een goede prijs-kwaliteitverhouding en met een uitstekende service en begeleiding. Zo wordt hulp weer persoonlijk. Klik hieronder voor de webshop.

Openingstijden

Adres

Telefoonnummer
035 – 6321321

Email
info@familycare.nl

Website
FamilyCare Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven