service=304 template=2 cached=1:600

Eetcafé Centraal

Gratis kopje koffie met de Mantelzorgpas

Bent u op zoek naar een sfeervol, overdekt en verwarmd eetcafé in Oostvoorne, waarbij u heerlijk kunt genieten van een kopje koffie, lunch of diner? Dan is Eetcafé Centraal dé plaats om eens langs te gaan. En wanneer u in het bezit bent van een Mantelzorgpas Voorne krijgt u bij de aankoop van een stukje gebak en een kopje koffie, een 2e kopje koffie helemaal gratis!

   

Over Eetcafé Centraal

Aan de rand van het centrum van Oostvoorne is Hotel en Eetcafé Centraal al sinds 1885 gevestigd. Centraal is een sfeervol hotel en eetcafé met een mooi (overdekt en verwarmd) terras op het zuiden waar u gastvrij ontvangen wordt. Op het zonnige terras kunt u genieten van een kopje koffie, een lichte lunch of een goed vullend diner. De wisselende menukaart biedt een goede keuze aan smaakvolle maaltijden. Zij raden u wel aan om uw diner van te voren te reserveren.

Bed & Breakfast
Voor een concurrerende prijs biedt Centraal u kamers voor overnachting aan. Boven het Eetcafé beschikken zij over ruime hotelkamers (één- en tweepersoonskamers). Deze hotelkamers zijn voorzien van een kitchenette, badkamer met toilet, televisie en draadloos internet door hotspots. ’s Morgens staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar om de dag weer vol energie te beginnen. Heeft u geen tijd om te ontbijten? Dan regelt Centraal ontbijtpakketten voor onderweg, zodat u toch met een goedgevulde maag aan de dag begint.

Openingstijden
Maandag: 11:30 tot 23:30 uur
Dinsdag: 11:30 tot 23:30 uur
Woensdag: 11:30 tot 23:30 uur
Donderdag: 11:30 tot 23:30 uur
Vrijdag: 11:30 tot 23:30 uur
Zaterdag: 11:30 tot 23:30 uur
Zondag: 11:30 tot 23:30 uur

Adres
Stationsweg 2
3233 CT Oostvoorne

Telefoonnummer
0181 – 483 176

Email
info@cafecentraal-oostvoorne.nl

Website
Eetcafé Centraal Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven