Doe je MEE aan de Funactiviteiten voor jonge mantelzorgers

Graag nodigt MEE jonge mantelzorgers uit de gemeente Nissewaard, Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne uit om deel te nemen aan de gratis activiteiten die aangeboden worden aan het einde van dit jaar, zodat jonge mantelzorgers in contact komen met andere jonge mantelzorgers.

  • Op woensdagmiddag 12 december 2018 om 16.00 – 18.30 kan de groep van 8 t/m 13 jaar deelnemen aan een Bingo met leuke prijzen. De Funactiviteiten worden dit jaar gehouden op de O.B.S. Jan Campert school in Spijkenisse gevestigd op Slauerhoffstraat 2 met postcode 3202 VV.
  • Op donderdagavond 13 december 2018 om 17.30 – 20.00 kan de groep van 14 t/m 23 jaar deelnemen aan een wervelende workshop Djembé. De Funactiviteiten worden dit jaar gehouden op de O.B.S. Jan Campert school in Spijkenisse gevestigd op Slauerhoffstraat 2 met postcode 3202 VV.

Daarnaast zijn er spellen zoals Sumo worstellen, het letterspel, tafelvoetbal en rustige creatieve activiteiten.

Kortom voor elk wat wils. Na de activiteiten wordt er patat en een snack naar keuze gegeten. Het is mogelijk om gratis een vriend of vriendin mee te nemen.

Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan voor 30 november 2018 via email: [email protected] of stuur een appje naar 06-50680966. Overleg wel eerst met je ouders of verzorgers of het goed is. Er is een maximum aantal deelnemers.

Als je 12 of 13 december niet kunt komen, maar wel op de hoogte wilt zijn van andere bijeenkomsten voor jonge mantelzorgers, meld je dan aan via: [email protected]


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven