service=362 template=2 cached=1:600

Zwembad De Meander

Voordelig zwemmen met de Mantelzorgpas

Heeft u behoefte aan verschillende sportieve activiteiten in het zwembad? Dan bent u bij Zwembad De Meander op de goede plaats. U kunt deelnemen aan veel verschillende soorten (zwembad) activiteiten. U kunt in het Zwembad en de kantine betalen met het tegoed op de Mantelzorgpas Voorne. Bovendien krijgt u 15% korting op alle blokken vrijzwemmen (uitgezonderd het 55+ zwemmen op de dinsdag en vrijdag).

Over Zwembad De Meander

Aan de rand van Oostvoorne, aan de “Vlinderslag”, ligt de multifunctionele accommodatie; De Meander. Het multifunctioneel centrum beschikt over een sporthal, oefenruimte en een zwembad.

Het overdekte zwembad is een belangrijk onderdeel van De Meander. Het bassin van 25 x 10 meter heeft een beweegbare bodem en een maximum waterdiepte van 2 meter. De belangrijkste functie van het zwembad is om ruimte te bieden voor zwemlessen en doelgroepen zoals aqua-fit en aqua-spinning maar ook vrijzwemmen. Klik hier voor een volledig overzicht van alle activiteiten van zwemles A, B en C tot en met therapeutisch zwemmen en van vrijzwemmen en banen zwemmen tot senioren aqua-gym.

Klik hier voor de zwemagenda.

Openingstijden
Zie zwemagenda

Adres
Vlinderslag 3
3233 GX Oostvoorne

Telefoonnummer
0181 – 487455

Email
info@mmmwestvoorne.nl

Website
Zwembad De Meander Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven