service=1732 template=2 cached=1:20

De Koffie & Thee Heer

      

Over de Partner
Een Koffie- en Theespeciaalwinkel waar u alleen de lekkerste koffiebonen en theekruiden kunt kopen. Bij de koffie en thee heer bent u hiervoor aan het juiste adres. Alleen de beste en lekkerste koffie en thee beschikbaar gesteld in een betaalbaar en ruim assortiment. Of u nou van een rustig bakje houdt of juist een lekkere oppeppende espresso, u zit hier altijd goed. Koffiebonen zijn er voor al uw wensen en het personeel weet bij uw vraag de juiste bonen te adviseren.

Uw voordeel met de Mantelzorgpas Voorne
Wat u doet als mantelzorger is en blijft iets bijzonders, om dit extra te waarderen biedt De Koffie en Thee Heer u heerlijk voordeel over uw aankoop. Betaalt u met de Mantelzorgpas Voore krijgt u namelijk 10% voordeel over de aankoop van koffie en thee!

Is uw saldo niet meer toerijkend? U kunt gemakkelijk en veilig uw saldo aanvullen in uw persoonlijke omgeving. Ga naar ‘mijn mantelzorgpas’, log in en ga naar opwaarderen. Op deze manier kunt u blijvend genieten van het geboden voordeel.

Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Korting geldt niet voor de al lopende acties.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 tot 17:00 uur
Woensdag: 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag: 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur
Zondag: op koopzondagen van 12:00 tot 17:00 uur.

Adres
Voorstraat 36
3231 BJ Brielle

Telefoonnummer
0181 400 667

Email
info@dekoffieentheeheer.nl

Website
De Koffie & Thee Heer Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven