service=301 template=2 cached=1:600

De Duinroos

Fleur op van een gratis kaartje met de Mantelzorgpas

Bent u op zoek naar een bloemisterij die gespecialiseerd is in aparte boeketten, rouwwerk en abonnementen voor bedrijven en particulieren? Dan bent u bij Bloemsierkunt De Duinroos aan het juiste adres! Wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Voorne ontvangt u (eenmalig) een geurzakje/kaartje GRATIS! 

 

Over De Duinroos

De Duinroos is een inspirerende en creatieve bloemenwinkel. U kunt altijd terecht bij het vriendelijke team voor een goed en vakkundig advies op maat voor al uw bloemenwensen.

Wanneer u ervoor kiest om een boeket te laten bezorgen, bezorgen zij deze voor u met de uiterste zorg of vragen zij hun Fleurop-collega’s dit voor u te doen. Ook helpen zij u graag als u specifieke wensen heeft over gelegenheidsbloemwerk, van bruidsboeket tot aankleding van uw trouwlocatie of het verzorgen van persoonlijk rouwbloemwerk.

De Duinroos heeft voor haar zakelijke klanten een speciale bestelomgeving ontwikkeld. Voor de mogelijkheden kunt u contact met hen opnemen!

Waarom Bloemsierkunst de Duinroos?

  • Zij houden van bloemen
  • Uw boeket wordt gemaakt door talentvolle vakbekwame bloembinders
  • Service en kwaliteit  is vanzelfsprekend
  • Bezorging in heel Nederland door Fleurop-collega`s.

Openingstijden
Maandag: 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 18:00 uur
Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
Donderdag: 09:00 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Evertsenplein 94
Hellevoetsluis, Zuid Holland 221 BL

Telefoonnummer
0181 – 775 989

Email
hetduinroosje@planet.nl

Website
De Duinroos Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven