service=302 template=2 cached=1:600

Cultureel Centrum De Man

Zalen naar voorkeur met de Mantelzorgpas

De zalen van Cultureel Centrum De Man lenen zich uitstekend voor diverse activiteiten. Door middel van de verschillende zalen en de flexibele wanden, sluiten de ruimtes altijd aan op uw voorkeur. Door de vele aanpassingsmogelijkheden zal uw activiteit altijd een succes zijn. U kunt voor zaalhuur met uw Mantelzorgpas Voorne betalen.

  

Cultureel Centrum De Man

Cultureel Centrum De Man beschikt over vier zalen die zijn geschikt voor diverse activiteiten. De Burchtzaal is de grootste zaal en is bijzonder geschikt voor voorstellingen, uitvoeringen, lezingen en bijeenkomsten met grote groepen. De polderzaal is uiterst geschikt voor vergaderingen en cursussen, waar de duinzaal tevens geschikt is voor vergaderingen en cursussen tot maximaal 25 personen. De kleinste zaal is de strandzaal en leent zich ideaal voor een vergadering, presentatie of cursusgroep tot maximaal 15 personen.

Het is ook mogelijk om de verschillende zalen te combineren door middel van de flexibele wanden te verbinden. Hierdoor zijn verschillende combinaties mogelijk en kan zelfs de gehele bovenverdieping worden samengetrokken.

Openingstijden

Adres
Burgemeester Letteweg 30
Oostvoorne, 3233 AG

Telefoonnummer
0181 – 353455

Email
info@mmmwestvoorne.nl

Website
Cultureel Centrum De Man Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven