service=1730 template=2 cached=:-1

Chico & Chica Kindermode

      

Over de partner
Klein maar fijn zeggen ze vaak en dat is bij Chico & Chica kindermode helemaal het geval. In dit kleine winkeltje vindt u alles om baby’s en kinderen mee aan te kunnen kleden. Of u nou zoekt naar een echt kindermerk zoals Vingino of een andere stijl zoals Z8, u vindt het bij Chico en Chica kindermode. Het personeel probeert er altijd alles aan te doen om u met een goed gevoel naar buiten te laten gaan. Dat ziet u weer terug in de reviews die ze krijgen zoals:

“Geweldige winkel!! Met superleuke spulletjess voor mijn dochtertje, je kan daar gewoon niet met lege handen weg de klantvriendelijkheid is super, echt een hele vriendelijke en leuke meid de verkoopster. Me vaste plekje geworden in Brielle om altijd wel even naar binnen te lopen.”

Uw voordeel met de Mantelzorgpas Voorne
Mantelzorgers hebben het al zo druk… Chico & Chica kindermode zag dat ook en geeft daarom 10% voordeel op de collectie van Noppies als u betaalt met de Mantelzorgpas Voorne! Noppies is een leuk merk met kleding van deze tijd collecties voor baby’s, kinderen en voor vrouwen in de zwangerschap.

Is uw saldo niet meer toerijkend? U kunt gemakkelijk en veilig uw saldo aanvullen in uw persoonlijke omgeving. Ga naar ‘mijn mantelzorgpas’, log in en ga naar opwaarderen. Op deze manier kunt u blijvend genieten van het geboden voordeel.

Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Korting geldt niet voor de al lopende acties.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

 

Openingstijden
Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag:09:00-17:00

Op koopzondag (Elke 1e zondag van de maand)
12:00-17:00

Adres
Nobelstraat 38
3231 BC Brielle

Telefoonnummer
0181 769 173

Email
info@chicochicakinderkleding.nl

Website
Chico & Chica Kindermode Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven