service=1739 template=2 cached=:-1

Cartouche

Over de partner
Cartouche Brielle is een dameskleding-boetiek die opvalt door haar ruime keus en wekelijks wisselende collectie. Voor ieders smaak is wel iets te vinden. De voordelige prijzen en de persoonlijke service maken de winkel tot een waar pareltje in het centrum van Brielle! Naast de gunstige prijzen zijn er ook regelmatig interessante aanbiedingen te vinden, zoals de welbekende ‘Ladiesnight’. Ook staat bij Cartouche het personeel altijd voor u klaar om goed en eerlijk advies te bieden.

In de veelzijdige collectie van Cartouche zijn standaard de volgende bekende namen te vinden: Object, Vila, Pieces, Jacqueline de Yong, Fretons, Shabbies, Studio Mo en daarnaast nog vele andere merken.

Uw voordeel met de Mantelzorgpas Voorne
Betaalt u uw aankoop met de Mantelzorgpas Voorne? Dan krijgt u Dubbele Spaarpunten op de Brielle Spaarpas.

Is uw saldo niet meer toereikend? U kunt gemakkelijk en veilig uw saldo aanvullen in uw persoonlijke omgeving. Ga naar ‘mijn mantelzorgpas’, log in en ga naar opwaarderen. Op deze manier kunt u blijvend genieten van het geboden voordeel.

Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Korting geldt niet voor de al lopende acties.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

Openingstijden
Maandag 09:30 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 22:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag GESLOTEN

Adres
Nobelstraat 37
3231 BA Brielle

Telefoonnummer
0181 414 880

Email
m.schamle@hotmail.com

Website
Cartouche Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven