service=1289 template=2 cached=1:600

Campania Finest

      

Over de Partner
Campania Finest is importeur van kwaliteitswijnen, likeuren, grappa’s, hoogwaardige lokale producten en delicatessen zoals: pasta’s, olie, honing en kruiden, uit de Italiaanse regio campania.

Eigenaren Ronald en Caroline zijn tot over hun oren verliefd op de Italiaanse regio Campania. De liefde voor deze streek zie je dan ook terug in de winkel, waar het even voelt alsof je zojuist zelf Italië bent binnengestapt. Vanwege de nauwe banden die ze hebben in Italië kunnen ze de echte delicatessen uit Campania voor u naar Nederland brengen. 

Gewoon bij u in de buurt te vinden op de Turfkade 20 in Brielle! Zo hoeft u gelukkig niet helemaal naar Italië te reizen om deze gezellige sfeer en heerlijke producten te kunnen ervaren.

Uw voordeel met de Mantelzorgpas Voorne
Bent u nou gezellig binnengestapt bij Campania Finest? Dan krijgt u, vanwege uw verrichtingen als Mantelzorger, 10% voordeel door te betalen met uw Mantelzorgpas Voorne!

Is uw saldo niet meer toerijkend? U kunt gemakkelijk en veilig uw saldo aanvullen in uw persoonlijke omgeving. Ga naar ‘mijn mantelzorgpas’, log in en ga naar opwaarderen. Op deze manier kunt u blijvend genieten van het geboden voordeel.

Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Korting geldt niet voor de al lopende acties.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

Campania Finest

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 17:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag:       10:00 – 17:00
Vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Koopzondag: 12:00 – 17:00

Adres
Turfkade 20
3231 AR Brielle

Telefoonnummer
0181 508 824

Email
info@campania-finest.nl

Website
Campania Finest Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven