Aanvraag Mantelzorgpas Brielle

Persoonsgegevens mantelzorger


Persoonsgegevens zorgvrager

*Hierbij geef ik toestemming aan MEE Plus Mantelzorgondersteuning om mijn gegevens te verwerken zodat ik informatie of uitnodigen ontvang rondom mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning. (voorbeelden: De Brusjescursus, de cursus Zorg de Baas, de jonge mantelzorg uitjes en interactieve workshops en 3 keer per jaar het mantelzorgmagazine).
MEE Plus Mantelzorgondersteuning
Ook kunt u hier terecht voor meer informatie en advies over het zorgen voor een ander, de inzet van een vrijwilliger of het aanvragen van een vrijblijvend informatief gesprek. Neem daarvoor contact op met MEE Plus Mantelzorg op t: 0181 333507 of via E: servicebureau@meeplus.nl


Hierbij verklaren wij dat bovengenoemde mantelzorger acht uur per week gedurende een periode van tenminste drie maanden zorg verleent aan bovengenoemde zorgvrager. Hierbij gaat bovengenoemde mantelzorger akkoord met de voorwaarden en geeft toestemming dat zijn/haar persoonsgegevens worden geregistreerd. De mantelzorger geeft eveneens toestemming om zijn gegevens door te geven aan het Wmo-loket Brielle.

Indienen aanvraag

Bent u een robot?
* verplicht


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven