service=299 template=2 cached=1:600

Breur Uw Top Slijter

Altijd sprankelend met de Mantelzorgpas

Bent u op zoek naar een slijter die net even iets meer biedt en tegerlijkertijd net even iets anders is? Zoekt u een cadeau voor een verjaardag, jubileum, of voor zomaar? Uw topSlijter heeft het, of maakt voor u een verrassend geschenk op maat. Of u nu een drankje zoekt voor bij een diner, gezellig met vrienden, of gewoon op de bank, uw topSlijter heeft voor u een bijpassend advies. Maar dat is nog niet alles! U kunt nu met voordeel uw a(non-) alcoholische versnapering kopen, want wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Voorne krijgt u maar liefst 10% korting op het gehele assortiment!

      

Over Breur Uw topSlijter

Uw topSlijter bestaat uit een samenwerkingsverband van 100 zelfstandige slijters. Hiermee is uw topSlijter de derde slijterijketen van Nederland. Door het voeren van hun eigen naam met toevoeging úw topSlijter geven de leden duidelijk aan dat zij lokale slijters zijn die graag een stapje meer zetten voor hun klanten.

De topSlijter zijn echte speciaalzaken, die zich onderscheiden door hun vakkennis en assortiment. Naast de bekende nationale en internationale merken vindt u bij uw topSlijter ook een groot aantal huismerken en exclusiviteiten. Stuk voor stuk producten die met zorg gekozen zijn en een hoge kwaliteit bieden voor een redelijke prijs.

Ook voor feesten, partijen en evenementen heeft úw topSlijter alles in huis. Niet alleen de dranken, maar ook de verdere benodigdheden en advies over de juiste invulling van uw feest maakt het geheel compleet.

De lokale betrokkenheid en interesse maken hem nèt even anders. Uw topSlijter denkt dan ook graag met u mee en biedt u nèt dat beetje meer.

Openingstijden
Maandag: 12:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 18:00 uur
Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
Donderdag: 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur
Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Adres
Evertsenplein 74
3221 BL Hellevoetsluis

Telefoonnummer
0181 – 313633

Email
breur.hellevoetsluis@topslijter.nl

Website
Breur Uw Top Slijter Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven