service=296 template=2 cached=1:600

Bloemenhandel Dick Hagestein Brielle

Bloemen voor elke gelegenheid met de Mantelzorgpas

Bent u op zoek naar luxe boeketten, arrangementen, seizoensboeketten of naar een boeket om iemand te bedanken of juist te verontschuldigen? Bloemenhandel Dick Hagestein heeft het allemaal. Maar dat is nog niet alles! Wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Voorne krijgt u maar liefst 10% korting op het gehele assortiment!

Over Bloemenhandel Dick Hagestein Brielle

Bloemenhandel Dick Hagestein is een bloemhandel met talentvolle, vakbekwame bloembinders die van bloemen houden. Service en kwaliteit staat vanzelfsprekend op nummer 1. Bloemenhandel Dick Hagestein Brielle beschikt over een enorm ruim assortiment bloemen en planten. Van arrangementen tot luxe boeketten, van geboorteboeketten tot rouwwerken en van seizoensboeketten tot tulpen, bij Bloemenhandel Dick Hagestein Brielle vindt u het allemaal. Daarnaast beschikken zij over artikelen om het buiten net wat gezelliger te maken en een groot aantal cadeauartikelen zoals: geurkaarsen, geurzakjes, “Lang” kalenders, lantaarns, sfeerlichtjes en nog veel meer. Dit was nog maar een kleine greep uit het assortiment van Bloemenhandel Dick Hagestein Brielle, dus kom snel eens langs!

Waarom Bloemenhandel Dick Hagestein?

  • Zij houden van bloemen
  • Uw boeket wordt gemaakt door talentvolle, vakbekwame bloembinders
  • Service en kwaliteit is vanzelfsprekend
  • Vóór 12:00 uur besteld, vandaag afgeleverd.
  • 7 dagen vaasgarantie.
  • Bezorging in heel Nederland door Fleurop.

Openingstijden
Maandag: 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Ruggeplein 20
3232 AH Brielle

Telefoonnummer
0181 – 418128

Email
brielle@dickhagestein.nl

Website
Bloemenhandel Dick Hagestein Brielle Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven