service=295 template=2 cached=1:600

Bike Sport Centre

Extra voordelig fietsen met de Mantelzorgpas

Een fiets nodig om naar school te fietsen of voor de boodschappen? Of wilt u juist lekker lange tochten maken in het weekend? Bike Sport Centre heeft naast de ‘stadsfietsen’ ook verschillende tourfietsen in alle soorten en maten voor u klaar staan. Wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Voorne krijgt u maar liefst 10% korting op het gehele assortiment!

    

Over Bike Sport Centre Steven Zoon

Het aanbod van soorten fietsen en merken is tegenwoordig enorm. Het valt dan ook niet mee om de juiste keuze te maken uit al die verschillende fietsen. Bike Sport Centre Steven Zoon helpt u daarom graag bij het maken van de juiste keuze.

Steven is in een grijs verleden zeer actief geweest als marathonschaatser en wielrenner. Zijn ervaring in beide sporten en het feit dat hij al op zeer jonge leeftijd alles wat hij maar voor handen kreeg uit elkaar haalde en weer monteerde, geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een vakman.

Stadsfietsen en tourfietsen
Bike Sport Centre heeft verschillende tourfietsen in alle soorten en maten voor u klaar staan. De elektrische fiets maakt het mogelijk om langere tochten te maken met minder inspanning. Uiteraard hebben zij ook diverse elektrische fietsen in het assortiment.

Kinderfietsen
Kinderen met een gerust hart de weg op laten gaan? Kom eens langs bij Bike Sport Centre voor een keuze uit de compleet uitgeruste kinderfietsen. Ook voor de aller kleinsten (zijwielen) heeft Bike Sport Centre een passende kinderfiets in de winkel staan.

Naast het verkopen van fietsen beschikt Bike Sport Centre natuurlijk ook over een eigen werkplaats in de fietsenwinkel voor onderhoud en het afstellen van uw fiets.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Raadhuislaan 12
3235 AP Rockanje

Telefoonnummer
0181 – 401 326

Email
zoon0082@planet.nl

Website
Bike Sport Centre Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven