service=294 template=2 cached=1:600

Bij Tante Agaath

Gratis huisgemaakte kaars met de Mantelzorgpas

Bent u op zoek naar ambachtelijk gemaakte producten zoals babyartikelen, decoraties, kaarsen en andere woonaccessoires? Hiermee doet u niet alleen uzelf een plezier, maar helpt u ook nog eens mensen met een verstandelijke handicap. En bij besteding in de cadeauwinkel met de Mantelzorgpas Voorne, krijgt u per 10 euro een huisgemaakte kaars! Hoe groter de besteding, des te groter de kaars!

    

Over Bij Tante Agaath

Bij Tante Agaath is een cadeauwinkel en lunchroom in Rockanje. De cadeauwinkel verkoopt producten die gemaakt zijn bij activiteitencentrum Agathawerk en/of in andere activiteitencentra van de Gemiva-SVG Groep. Belangrijk is dat de producten die verkocht worden – zowel in de winkel als in de lunchroom – zelf zijn gemaakt. De producten die verkocht worden zijn ambachtelijk gemaakte producten in de sfeer van cadeautjes, zoals bijvoorbeeld babyartikelen, decoraties, kaarsen en andere woonaccessoires. Achter de winkel is een atelier waar cliënten een deel van de producten maken. Werken op de naaimachine, in de kaarsenmakerij, schilder- en bloemistenwerk, papier-maché en andere activiteiten worden daar aangeboden.

Bij de cadeauwinkel is een lunchroom. Alle producten van de menukaart worden in de keuken gemaakt. De keuken is op een overzichtelijke manier ingericht voor de medewerker en voldoet aan de laatste hygiëne-regels. De lunches worden verzorgd van 11.00 tot 14.30. Ook is het mogelijk om minimaal 2 dagen van te voren een High Tea te reserveren voor minimaal 2 personen en als klap op de vuurpijl kunt u er ook nog terecht voor een chocolade-fondue.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 16:30 uur
Woensdag: 10:00 – 16:30 uur
Donderdag: 10:00 – 16:30 uur
Vrijdag: 10:00 – 16:30 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Adres
Raadhuislaan 18
3235 AP Rockanje

Telefoonnummer
0181 – 47 00 50

Email
sanne.jippes@gemiva-svg.nl

Website
Bij Tante Agaath Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven