Veel jongeren maken het mee. Er is thuis iemand gehandicapt, chronisch ziek of verslaafd. Dat kan je vader of moeder zijn, maar ook een broer, zus of een ander familielid. Maak jij je af en toe zorgen over je zieke familielid en zit je hoofd daar soms vol mee? Help je veel mee en kun je daardoor niet altijd de dingen doen die je graag wilt doen? Dan ben je een jonge mantelzorger!

MEE Mantelzorg biedt ondersteuning aan jonge mantelzorgers en verzorgt gezellige activiteiten zoals de Brusjescursus en een Verwendag. We sturen iets leuks op naar alle jonge mantelzorgers die bij MEE bekend zijn. Ben jij een jonge mantelzorger en sta je nog niet ingeschreven bij MEE? Meld je dan aan bij MEE (goedkeuring van ouders bij leeftijd jonger dan 18) en dan krijg je in juni een leuk cadeautje! Ken je andere jonge mantelzorgers? Vertel ze dan dat ze een cadeautje van ons kunnen krijgen als ze zich aanmelden. Ook wordt iedereen op de hoogte gehouden van wat er voor jonge mantelzorgers georganiseerd wordt. Je kunt ook bij een van de consulenten bij MEE Mantelzorg terecht met vragen of een luisterend oor. We helpen je graag mee met bijvoorbeeld een spreekbeurt over Jonge mantelzorg in de klas!

Aanmelden kan door te bellen met het servicebureau van MEEPlus

0181 – 33 35 07

Kijk voor meer informatie op: https://www.meemantelzorg.nl/mantelzorger/jonge-mantelzorger/


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven