service=292 template=2 cached=1:600

Angel and Demon Tattoo & Piercing

Wees uniek met de Mantelzorgpas

 Zit u er aan te denken om uw huid te laten liften en verstevigen, rimpels te laten verwijderen of permanente make-up aan te laten brengen bijvoorbeeld? Of heeft u altijd al die ene tattoo of piercing willen laten zetten, maar is het hier nog nooit eerder van gekomen? Grijp dan nu uw kans en kom eens langs! Angel & Demon tattoo & piercing bieden enorm veel behandelingen aan. Ieder mens is uniek of het nou om tattoo’s of piercings gaat. Wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Voorne, ontvangt u 10% voordeel op alle behandelingen!

Over Angel and Demon tattoo & piercing

U ziet het van buitenaf al; Angel and Demon is geen doorsnee salon.

Het heeft een open en luxe uitstraling, waardoor iedereen zonder drempelvrees naar binnen kan stappen. Binnen gekomen, komt u eerst in het winkelgedeelte. Hier staan allerlei soorten sieraden en piercings uitgestald tussen smaakvolle decoraties. Ook vindt u hier de aftercare-producten voor ieder soort piercing en tattoo. Zij verkopen ook plak-, glitter, sierraden- en Swarovski tattoos. Daarnaast bieden zij de volgende behandelingen aan: Permanent make-up, liften en verstevigen, electroporation, rimpels verwijderen/meso therapy, acne en couperose behandelingen, micodermabrassie, fractional neelde  en nog veel meer!

Iedere klant is bij Angel & Demon tattoo & piercing uniek of dit nu gaat om een piercing of een tattoo. Hygiëne vinden zij erg belangrijk en dit ziet u dan ook zeker terug in hun werkzaamheden.

Aangezien elke tattoo anders is, zullen zij dus zorgvuldig met u overleggen wat uw wensen zijn en aan de hand daarvan een prijsopgave doen.

Dus voor ieder wat wils!

Openingstijden
Maandag: 12:00 – 20:00 uur
Dinsdag: 12:00 – 20:00 uur
Woensdag: 12:00 – 20:00 uur
Donderdag: 12:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 12:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 20:00 uur
Zondag: 12:00 – 20:00 uur

Adres
Voorstraat 47
3231 BE Brielle

Telefoonnummer
0181-374652

Email
info@angelanddemon.nl

Website
Angel and Demon Tattoo & Piercing Website


Over de Mantelzorgpas Voorne

De Mantelzorgpas Voorne is een samenwerkingsverband van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne met als doel mantelzorgers in de deze gemeenten te waarderen. Door middel van deze waarderingspas geniet de mantelzorger het gehele jaar door van voordelen bij lokale ondernemers en maatschappelijke initiatieven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief      GROUPCARD
 Naar boven